<<<< Обратно към началната страница
 
Поздравително писмо от ръководството на туристите ветерани до ТД "Трапезица 1902"
В дните от 21 до 23 септември 2007 г. в комплекс „Момина крепост” – Ксилифор се проведе Национална среща на клубовете на туристите ветерани. За любезното домакинство от страна на Клуба на туристите ветерани при ТД „Трапезица – 1902” във Велико Търново и отличната организация по осъществяване на проявата, от Управителния съвет на федерацията се получи благодарствено писмо, адресирано до председателя на дружеството г-н Паскал Паскалев. В него председателят на БФТВ Момка Спасова изразява искрените си задоволство и благодарност за осигурената възможност туристите ветерани да се докоснат по незабравим начин до богатата история и необикновената красота на Велико Търново и околностите му, както и за предоставената база на хотела, подходяща за работни срещи и пълноценен отдих.
В писмото се изтъква и особено значимата организаторска роля на г-жа Румяна Цонева - председател на Клуба на туристите ветерани, допринесла за ползотворното провеждане на срещата. (Мила Велчева)
Програма на Националната среща семинар
"Срещи с миналото" - Ксилифор 22 - 24 септември 2007 г.

На 22, 23 и 24 септември в хотел "Момина крепост" в местността Ксилифор край Велико Търново се проведе Национална среща семинар на Клубовете на туристите ветерани от цялата страна. Организатори на инициативата на Българската федерация на туристите ветерани - София, Туристическо дружество "Трапизеца 1902" - Велико Търново и Клуба на туристите ветерани към дружеството. Участниците в срещата, освен заседанията на семинара, посетиха исторически обекти във В. Търново и участваха в честването на Деня на независимостта. Домакините от ТД "Трапезица 1902" представиха пред участниците в срещата документалния филм за първата туристическа хижа в българия - хижа "Трапезица" на хълма Царевец - "Дворецът на туристите".
22 септември 2007 г.
До обяд: Посрещане на ЖП гара Велико Търново, извозване и настаняване в хотел "Момина крепост"
След обяд: Посещаване на исторически обекти в гр. Велико Търново. Участие в тържествата, посветени на 99-та годишнина от обяваването на Независимостта на България.
23 септември 2007 г.
Закуска
Заседание на Управителния съвет на Българската федерация на туристите ветерани.
Посещение на фотоизложба "50 години Алпийски клуб "Трапезица"
Съвещание с председателите на КТВ от страната.
Организирана вечеря с програма.
24 септември 2007 г. – Отпътуване.
 
Разходите са за сметка на дружествата, клубовете или самите участници. Справки и заявки за участие можете да направите на телефон: 062/ 63-58-23 до 15.09.2007 г. Желателно е да посочите часа на пристигане във В. Търново.
 
   
Webdesign and support Sunstorm studio
Всички права запазени! All Rights Reserved © ТД "Трапезица 1902" Велико Търново